Vener nedir ve nasıl uygulanır ?

Vener nedir ve nasıl uygulanır ?

Vener nedir ve nasıl uygulanır ? 

2015 yılında yapılan bir araştırma, insanların% 80’inden fazlasının dişlerinde KÖTÜ olduğunu düşündüğünü göstermiştir. Ayrıca, insanların yaklaşık% 30’unun sosyal medyadaki fotoğraflarda gülümserken dişlerini göstermediği, çünkü dişlerinin görünüşünü sevmediklerini bulmuştur. Bu dişlerinin görünüşünden memnun olmayan birçok insan! Bazen ortodonti tedavisi ile overbites ve underbites gibi gülümsemelerinden memnun olmayan sorunları düzeltmeye yardımcı olabilir, ancak bazen insanlar sadece daha büyük, daha parlak dişler isterler. Bu venerler genellikle harika bir seçenektir, fakat venerler nedir?

Vener Nedir?

Kron kaplamaların aksine, venerler genellikle gülümsemenizin genel görünümünü iyileştirmek için dişlerinizin ön yüzeyine gelen  ince porselen parçalardan yapılır. En iyi kısım? Tedavi iki ziyaret ve 1 hafta kadar kısa sürede tamamlanabilir ve kaplamalar gülüşünüze uyacak şekilde ayrı ayrı hazırlanır ve özelleştirilir. Temel olarak, tedavi bittiğinde tamamen doğal görünürler. Fotoğraflarda gülüşünüzün görüntüsünden memnun değilseniz, venerler bu sorunu çözecektir.

Amerikan Kozmetik Diş Hekimliği Akademisi, kaplamaları evinizi yeniden tadile etmeye benzer bir süreç olarak tanımlar. Fazla mesai evinizin dış cephe kaplaması yıpranmış, hasar görmüş olabilir ve sadece pis ve yaşlı görünmeye başlayabilir. evinizi yıkmak ve yeniden inşa etmek zorunda kalmadan evinizin genel estetiğini ve cazibesini iyileştirir. Venerler dişlerinizi tekrar kaplamak gibidir. Dişleriniz hala güçlü ancak veneeler gülümsemenizin tekrar yepyeni görünmesini sağlayarak gülümsemelerinizi “çekici kılıyor”.

Venerler, insanların dişleriyle ilgili birçok sorun için mükemmel bir kozmetik çözümdür; diş boşlukları, çipler, boşluklar, uzunluk ve renk.

Dişlerinizin ne kadar kısa olduğu konusunda mutsuz musunuz? Kaplamalar onları uzatabilir.

Dişlerinizin aralığından memnun değil misiniz? Venerler onları kapatabilir.

Venerler çoğu kozmetik sorunu dişlerinizle çözebilir!

Venerler  kozmetik bir tedavidir ve neredeyse ağrısızdır. Genel olarak dişlerde minimal aşındırma yapılarak uygulanabilr. Dişler üzerinde hiç bir aşındırma yapmadan uyguladığımız No-prep veneelerde uygun diş yapısına sahip kişilerde uygulanabilir.

Peki, venerlere nasıl başlarsınız? İlk adım kozmetik diş hekimlerimizden birine danışmaktır. Oturup gülümsemeniz hakkında sevdiğiniz, sevdiğiniz ve sevmediğiniz her şeyi açıklayacaksınız. Hedeflerinizi ve bugün aynaya bakmanızın ve bu makaleyi aramaya karar vermenin ve ardından gülümsemenizin görünümünü iyileştirme umuduyla bizimle kozmetik bir danışma randevush yapmaya karar vermenizin ana nedenini duymak istiyoruz. Diş hekimi sizinle bazı seçenekleri tartışır ve verdiğiniz bilgilere dayanarak önerilen bir tedavi planı sunar.

Ayrıca tedavi planının tahmini maliyetini diş hekiminizden alacaksınız.
Plandan memnunsanız, bir sonraki adım randevunuzu ayırtmaktır – nihayet yepyeni bir gülümseme alacağınız tarihi belirlemek.
Gülümseme makyajını düşünüyorsanız muhtemelen bazı sorularınız var. İşte hastalardan duyduğumuz sık sorulan sorulardan bazıları:

Venerleri ne kadar süre kullanırım ?

Gerçek dişleriniz gibi, kaplamalar da yıkılmaz değildir. Yine de çok güçlüdürler ve uygun bakım ile kaplamalar 10-20 yıl sürebilir. Uygun bakım, fırçalama ve diş ipi ile ömeünü uzatırsınız tıpkı kendi dişleriniz gibi. Ayrıca dişlerinizi asit erozyonu  veya gereksiz aşınma ve yıpranmalardan korumuş olursunuz.

Sigorta Venerleri kapsıyor mu?

Çoğu diş sigortası sadece tıbbi olarak gerekli tedavileri kapsar. Örneğin, doldurulması gereken bir dişiniz veya hasarlı bir dişle sonuçlanan bir kazanız var. Sigortaların çoğu, sadece kozmetik amaçlı olan seçmeli tedavileri kapsamaz. Bununla birlikte, tıbbi olarak gerekli kabul edilebilecek birçok kozmetik tedavi vardır. Sigortanıza bağlı olarak değişiklik gösteren seçenekleriniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için diş ekibinizin sigorta uzmanıyla görüşün.

Venerlerin fiyatları ne kadar ? 

Fiyatlar ise her vakanın zorluğuna göre değişiklik göstermektedir .

Articles